10 Aralık 2014

,

Şehid Ebu Ayn


Ebu Ayn’ın Katline Cevap Olarak

Direnişi Her Biçim Altında Yükseltin

 

Filistin Halk Kurtuluş Cephesi, Fetih Hareketi Devrimci Konseyi üyesi, Duvara ve Yerleşimlere Karşı Mücadele Komitesi Başkanı Ziyad Ebu Ayn’ın şahadeti için yas tutan Filistin halkının acısını paylaşmaktadır.

Abu Ayn, müsadere ve yerleşim tehdidi altında olan, Ramallah’ın kuzeyindeki Turmusayya Köyü’nde zeytin ağaçları ekilmesi öncesi yapılan tören esnasında, işgal askerince gerçekleştirilen göz yaşartıcı gaz saldırısı ardından katledilmiştir.

Cephe, halkımızın haklarını savunmuş ve Siyonist işgale meydan okumuş Ebu Ayn’a saygılarını sunar ve Fetih Hareketi’ne başsağlığı diler.

Şehid’in hayatına, hapislik ve sürgün dâhil, işgalci güce meydan okuma ve mücadele, aynı zamanda ilhak duvarına karşı koyma pratiği damgasını vurmuştur.

Ziyad Ebu Ayn’ın vefatına dönük cevap, direnişin tüm biçimler altında yükseltilmesi olmalıdır. FHKC, Filistin Devleti’nin işgalci güçle kurduğu güvenlik işbirliğine acilen son vermesini talep etmektedir. Tüm halkımızın kudreti, Filistin mücadelesinin bütün alanlarında mücadele yürütmek için devreye sokulmalıdır.

FHKC
10 Aralık 2014 

0 Yorum: